LITT NOSTALGI, LITT VINTAGE OG EN SMULE RETRO

VELKOMMEN TIL MIN HOBBYVIRKSOMHET =)

( Her legger jeg ut bilder av produkter som jeg selger. jeg syr på bestilling, og leverer via posten.)Du er velkommen til å besøke min butikk på : epla.no/shops/twinklebyannili/

Hoot Hoot (large)

søndag 6. februar 2011

Hoot Hoot (large)

                                                               Her er flere fra Hoot Hoot kolleksjonen :)                          er vi ikke fine?

                                                                     En Hoot Hoot  (large) Koster fra 300 kr

                                                               Alle disse Hoot Hootene på bildet er solgte ^^,

Man kan få nesten hvilket som helst utseende på Hoot Hooten sin , med eller uten inner pute (de er da fylt med fyllvatt-tåler vask på 40grader)

Hootene kan skreddersys slik at tekst blir sydd på fotene demses. For eksempel navn og fødsels nr, eller en beskjed til din kjære, eller bare rett og slett en hyggelig hilsen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar


Fine sminkepunger/penal ol...

Om meg

Bildet mitt
Etter nesten 13 år som fagarbeider i barnehage,sa jeg opp jobben og bynte å jobbe hos en lokal lappebutikk.Her forhandler vi stoffer,symaskiner og tilbehør. Til å begynne med la jeg ut noen bilder av tingene jeg skapt på nettsiden min på Face book. Dette viste seg å bli ganske så populært :) Etterhvert som interessen og etterspørselen for mine produkter vokste, ble mitt egent merke Twinkle ByAnnili skapt. For å kunne nå ut til flere hjerter var det nu ønskelig med en blogg. Så.... Velkommen til Twinkle ByAnnili's blogg:) Kos deg med bloggen og bildene,tips gjerne andre. Ser du noe du liker tar jeg gjerne din bestilling :)

Gøy til barnerommet
For spørsmål eller bestillinger
E-post : annili-twinkle@hotmail.com