LITT NOSTALGI, LITT VINTAGE OG EN SMULE RETRO

VELKOMMEN TIL MIN HOBBYVIRKSOMHET =)

( Her legger jeg ut bilder av produkter som jeg selger. jeg syr på bestilling, og leverer via posten.)Du er velkommen til å besøke min butikk på : epla.no/shops/twinklebyannili/

Hoot Hoot (large)

onsdag 23. februar 2011

Hallois.
Ja nu har det vært en stund siden at jeg hadde tid til å blogge. =(
Men håper på å få det bedre tid til det nu fram over.

Det har vært travle dager her i Twinkle hjem,Solen skinner-været er herlig men kaldt...  Noen små bestillinger er unna gjort. (bilde kommer i løpet av dagen) Og noen større prosjekter ligger for tur.

Men det som opptar hodet mitt for tiden er at jeg må finne noen fine mønster eller gode forslag til brudepike kjoler til tre jenter i alderen 6-9 og 12 år... (mine snuppehøner)
Er det noen der som vil eller kan hjelpe så blir jeg glad :)

Har bare Mars på meg å bli ferdig siden den store datoen er i bynnelsen av April <3

Uansett spennende blir det =)

Ha en fabelaktig dag videre.


2 kommentarer:

 1. Heia. SÅ mye flott du lager. Ugledager hos deg også. Morsomme. Og brudepikekjolemønster? Stoff og stil har masse mønster og de er billige også.
  Fortsatt god helg. Hyggelig du vil følge meg videre.
  Klem
  Randi

  SvarSlett
 2. Heia Randi. Tusen takk for gode ord =)
  Ugle feberen er ikke til å komme bort fra som du sikkert vet selv. Du har noen super søte uglevenner på sidene dine og =)
  Jeg har bestilt noen kjole mønster fra stoff og stil men er noe usikker på om at jeg klarer å få kjolene ferdige tids nokk...Har det litt travelt med div bestillinger. Takk for gode råd og håper at du vil følge bloggen videre.
  Mvh Annili -Twinkle ByAnnili

  SvarSlett


Fine sminkepunger/penal ol...

Om meg

Bildet mitt
Etter nesten 13 år som fagarbeider i barnehage,sa jeg opp jobben og bynte å jobbe hos en lokal lappebutikk.Her forhandler vi stoffer,symaskiner og tilbehør. Til å begynne med la jeg ut noen bilder av tingene jeg skapt på nettsiden min på Face book. Dette viste seg å bli ganske så populært :) Etterhvert som interessen og etterspørselen for mine produkter vokste, ble mitt egent merke Twinkle ByAnnili skapt. For å kunne nå ut til flere hjerter var det nu ønskelig med en blogg. Så.... Velkommen til Twinkle ByAnnili's blogg:) Kos deg med bloggen og bildene,tips gjerne andre. Ser du noe du liker tar jeg gjerne din bestilling :)

Gøy til barnerommet
For spørsmål eller bestillinger
E-post : annili-twinkle@hotmail.com