LITT NOSTALGI, LITT VINTAGE OG EN SMULE RETRO

VELKOMMEN TIL MIN HOBBYVIRKSOMHET =)

( Her legger jeg ut bilder av produkter som jeg selger. jeg syr på bestilling, og leverer via posten.)Du er velkommen til å besøke min butikk på : epla.no/shops/twinklebyannili/

Hoot Hoot (large)

søndag 13. februar 2011

God morsdag jenter

God morsdag til alle mødre der ute <3
Ja kan man annet enn å ønske mødre i hele verden god morsdag, en sånn nydelig dag som dette. :) (sola skinner  og himmelen er blå)
Vi mødre gir omsorg ,kjærlighet og mere til- til alle våre kjære, så da synes jeg virkelig at det er på sin plass at  mødre har en hel dag å bli feiret på...Få kjenne at vi blir satt pris på og degget litt for.

Her i twinkle hjem våknet jeg til kaffe,muffins og deilig krydderkake på sengen, laget av husets mann og barn <3<3<3<3 *smelter helt inni hjerteroten*
Da kan det gjøre det samme om klevask og støv tørking og andre "fantastiske" huslige sysler venter på hjelp.... De kan vente til i morgen for i dag skal jeg bare kose meg sammen med familien...(og sy-maskinen^^, jeg har nemmeligen fått en diger pakke med nydelige stoffer fra Stoff og Stil...Pirrer pedal foten og det klør i fingrene etter å få skape noe vakkert av dem)


Så en gang til jenter .....Gratulerer med morsdagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar


Fine sminkepunger/penal ol...

Om meg

Bildet mitt
Etter nesten 13 år som fagarbeider i barnehage,sa jeg opp jobben og bynte å jobbe hos en lokal lappebutikk.Her forhandler vi stoffer,symaskiner og tilbehør. Til å begynne med la jeg ut noen bilder av tingene jeg skapt på nettsiden min på Face book. Dette viste seg å bli ganske så populært :) Etterhvert som interessen og etterspørselen for mine produkter vokste, ble mitt egent merke Twinkle ByAnnili skapt. For å kunne nå ut til flere hjerter var det nu ønskelig med en blogg. Så.... Velkommen til Twinkle ByAnnili's blogg:) Kos deg med bloggen og bildene,tips gjerne andre. Ser du noe du liker tar jeg gjerne din bestilling :)

Gøy til barnerommet
For spørsmål eller bestillinger
E-post : annili-twinkle@hotmail.com