LITT NOSTALGI, LITT VINTAGE OG EN SMULE RETRO

VELKOMMEN TIL MIN HOBBYVIRKSOMHET =)

( Her legger jeg ut bilder av produkter som jeg selger. jeg syr på bestilling, og leverer via posten.)Du er velkommen til å besøke min butikk på : epla.no/shops/twinklebyannili/

Hoot Hoot (large)

mandag 22. august 2011

Grattis alle skolebarn!

Gratulerer til alle stolte foreldrer og pårørende der ute,som med klumpen i halsen følger poden til sin første skole dag.

Ja er det ikke merkelig hvor tiden bare flyger av sted?
Det var jo nesten nettop at man kom hjem med et lite knøtt fra sykehuset. Og nu ser man på den voksende spiren med håp og forventninger. På skolegårdene rundt om kring i landet er det i dag et yrende liv, Glade,spendte og litt nervøse barn.Store, spendte,krye og kanskje litt engstelige voskne, som håper at skatten demses blir tatt godt vare på og får seg venner og vil trives på skolen.
Det er jo ikke rart at det føles slik da,med tanke på at 1 klassingene har hele 13 år på skolen å se fram til!!!!!

Her t Twinkle hjemmet har vi i dag hatt en stor sermoni siden at alle barna nå er skole barn.... Eldste jenta i 7klasse. Midterste jenta og gutten startet i 3klasse. Og de to yngste (spønene) Hadde sin aller føste skoledag i dag. =)

Man kan jo ikke la være å felle noen STOLTE tårer *snufs snufs*


Så la meg i den anledning få gratulere alle i hele Norge med årets første skoledag og ønske alle de små (og litt større) tillykke med dagen og lykke til videre på skole ferden :)                              KLEENEX MAPPE TIL SNYTEPAPIR ;)


Mappe til Kleenex lommetørkler.


Fin å ha i veska når anledningen er der ;)


pris: 50kr +frakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar


Fine sminkepunger/penal ol...

Om meg

Bildet mitt
Etter nesten 13 år som fagarbeider i barnehage,sa jeg opp jobben og bynte å jobbe hos en lokal lappebutikk.Her forhandler vi stoffer,symaskiner og tilbehør. Til å begynne med la jeg ut noen bilder av tingene jeg skapt på nettsiden min på Face book. Dette viste seg å bli ganske så populært :) Etterhvert som interessen og etterspørselen for mine produkter vokste, ble mitt egent merke Twinkle ByAnnili skapt. For å kunne nå ut til flere hjerter var det nu ønskelig med en blogg. Så.... Velkommen til Twinkle ByAnnili's blogg:) Kos deg med bloggen og bildene,tips gjerne andre. Ser du noe du liker tar jeg gjerne din bestilling :)

Gøy til barnerommet
For spørsmål eller bestillinger
E-post : annili-twinkle@hotmail.com