LITT NOSTALGI, LITT VINTAGE OG EN SMULE RETRO

VELKOMMEN TIL MIN HOBBYVIRKSOMHET =)

( Her legger jeg ut bilder av produkter som jeg selger. jeg syr på bestilling, og leverer via posten.)Du er velkommen til å besøke min butikk på : epla.no/shops/twinklebyannili/

Hoot Hoot (large)

mandag 15. august 2011

For damer flest er det et must å ha med seg litt dame "ting" i veska når man er på farten. (Men det er ikke alltid like morsomt å ha dem slengende rundt om kring,blandt nøkler og andre duppeditter som bor i håndvesken.)

Dette er noe som jeg har fått erfare så mange ganger når man står på hodet og graver etter telefonen eller noen nøkler, som på død og liv har virret seg inn i slike "dame ting".

Her ble resultatet ;)

Søt og uskyldig... Helt perfekt til å legge i veska,sminke pungen, toalett mappa mm.


Rommer ca 6-8 bind.


Også fin til truse innlegg , Lukkes med kraftig borrelås:)

Pris 100kr + frakt.

2 kommentarer:

  1. Heilt nydelig. absolut nydelig!!

    SvarSlett
  2. Takker så masse. Ja jeg synes selv at den ble skikkelig bra... Mye hyggeligere å ha en slik i veska enn masse bind og tanponger ol slengende.
    OBS OBS.... Jeg hoder på å lage en tanpong mappe også! Tar gjerne i mot bestillinger så spre det glade budskap *ler*
    mvh Twinkle

    SvarSlett


Fine sminkepunger/penal ol...

Om meg

Bildet mitt
Etter nesten 13 år som fagarbeider i barnehage,sa jeg opp jobben og bynte å jobbe hos en lokal lappebutikk.Her forhandler vi stoffer,symaskiner og tilbehør. Til å begynne med la jeg ut noen bilder av tingene jeg skapt på nettsiden min på Face book. Dette viste seg å bli ganske så populært :) Etterhvert som interessen og etterspørselen for mine produkter vokste, ble mitt egent merke Twinkle ByAnnili skapt. For å kunne nå ut til flere hjerter var det nu ønskelig med en blogg. Så.... Velkommen til Twinkle ByAnnili's blogg:) Kos deg med bloggen og bildene,tips gjerne andre. Ser du noe du liker tar jeg gjerne din bestilling :)

Gøy til barnerommet
For spørsmål eller bestillinger
E-post : annili-twinkle@hotmail.com