LITT NOSTALGI, LITT VINTAGE OG EN SMULE RETRO

VELKOMMEN TIL MIN HOBBYVIRKSOMHET =)

( Her legger jeg ut bilder av produkter som jeg selger. jeg syr på bestilling, og leverer via posten.)Du er velkommen til å besøke min butikk på : epla.no/shops/twinklebyannili/

Hoot Hoot (large)

onsdag 6. april 2011

LEKEPOSE/LEGOPOSE...

Fikk en bestilling på en legopose til ei jente.
Kunden hadde stoffene selv, og ønsket at jeg skulle lage en fin legopose som hun kunne oppbevare legoen til lille jenta si i når den ikke er i bruk.

Siden at jeg fikk frie tøyler og med tanke på at det var ei lita jente som skulle ha den. Så laget jeg posen slik at når den ligger på gulvet så er den en vakker blomst som man både kan leke på og kose med... 

 Her er resultatet...
Innsiden


Utsiden


Twinkle merket :)


Søte hjerter sydd med dekorsøm.Til pynt men også for å unngå at stoffene "glir" fra hverandre.


Stilig retro stoff. De quiltede hjertene er nesten ikke synlige på framsiden.
 Nå skal det nevnes at bildene er tatt før den ble helt ferdig... Det er i ettertid laget hull i blomster bladene, til et tau som man bruker til å samle sammen blomsten til en pose(blomsterknopp)Når det er lego i den.


Ble kjempe fornøyd med den selv... Tror jammen at vi må få oss noen slike her i Twinkle hjem selv....
Denne er solgt, men jeg lager mer enn gjerne flere^^,

Pris: etter avtale!

1 kommentar:


Fine sminkepunger/penal ol...

Om meg

Bildet mitt
Etter nesten 13 år som fagarbeider i barnehage,sa jeg opp jobben og bynte å jobbe hos en lokal lappebutikk.Her forhandler vi stoffer,symaskiner og tilbehør. Til å begynne med la jeg ut noen bilder av tingene jeg skapt på nettsiden min på Face book. Dette viste seg å bli ganske så populært :) Etterhvert som interessen og etterspørselen for mine produkter vokste, ble mitt egent merke Twinkle ByAnnili skapt. For å kunne nå ut til flere hjerter var det nu ønskelig med en blogg. Så.... Velkommen til Twinkle ByAnnili's blogg:) Kos deg med bloggen og bildene,tips gjerne andre. Ser du noe du liker tar jeg gjerne din bestilling :)

Gøy til barnerommet
For spørsmål eller bestillinger
E-post : annili-twinkle@hotmail.com