LITT NOSTALGI, LITT VINTAGE OG EN SMULE RETRO

VELKOMMEN TIL MIN HOBBYVIRKSOMHET =)

( Her legger jeg ut bilder av produkter som jeg selger. jeg syr på bestilling, og leverer via posten.)Du er velkommen til å besøke min butikk på : epla.no/shops/twinklebyannili/

Hoot Hoot (large)

onsdag 7. desember 2011

         Hei hå ,nu er det advents tid <3

Ja tenk at nu er den mest magiske og stemnings fulle tiden i året her igjen. Og alle hjertene i Twinkle hjemmet gleder seg med jule stemning og div så pjusking her og der.
Snøen som har latt vente på seg har plutselig funnet på å komme på besøk i natt,og det var et vakkert hvitt,og stille landskap som viste seg da vi våknet i morges. 
NYDELIG er det rette ordet <3

Ellers så er julemessa overstått med brak suksess. Tusen Takk til alle dere som elsker Twinkle sine produkter. Det var fantastisk gøy å kunne delta på en slik begivenhet.

(legger ut bilder fra messa i egen mappe)

Suss og klem til dere alle der ute...måtte dere ha en nydelig før juls tid <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar


Fine sminkepunger/penal ol...

Om meg

Bildet mitt
Etter nesten 13 år som fagarbeider i barnehage,sa jeg opp jobben og bynte å jobbe hos en lokal lappebutikk.Her forhandler vi stoffer,symaskiner og tilbehør. Til å begynne med la jeg ut noen bilder av tingene jeg skapt på nettsiden min på Face book. Dette viste seg å bli ganske så populært :) Etterhvert som interessen og etterspørselen for mine produkter vokste, ble mitt egent merke Twinkle ByAnnili skapt. For å kunne nå ut til flere hjerter var det nu ønskelig med en blogg. Så.... Velkommen til Twinkle ByAnnili's blogg:) Kos deg med bloggen og bildene,tips gjerne andre. Ser du noe du liker tar jeg gjerne din bestilling :)

Gøy til barnerommet
For spørsmål eller bestillinger
E-post : annili-twinkle@hotmail.com