LITT NOSTALGI, LITT VINTAGE OG EN SMULE RETRO

VELKOMMEN TIL MIN HOBBYVIRKSOMHET =)

( Her legger jeg ut bilder av produkter som jeg selger. jeg syr på bestilling, og leverer via posten.)Du er velkommen til å besøke min butikk på : epla.no/shops/twinklebyannili/

Hoot Hoot (large)

onsdag 22. juni 2011

Ja ja ka kan man si?
Jeg hadde virkelig tenkt at jeg skulle ha bloggen oppdatert til nå, men her må jeg nokk bare beklage.
Med så aldeles vakkert og varmt vær som Nordland har hatt i nesten 3uker nå, er det jo bare på sin plass at det skal nytes ute ...Det har vært travle dager med husmaling,bading og skole avsluttninger. Jentene har ferie fra stallen en stund og guttene holder på å pusse opp syklene sine.

Det kan se ut til at vi muligens får en ny firbent venn til høsten av. Hun er en liten shetlands ponny som heter Josefine, og skal være på for hos oss <3 Hun er bare såååå søt <3<3<3

Ellers er det som vanlig en hel drøss med bilder som skulle ha vært oppdatert på bloggen (må ta det etterhvert) samt at nu er det ikke lenge til at TwinkleByAnnili erå finne som nettbutikk på Epla også. Smiler stort og bredt!
Detta bi spennande folkens. Håper at det er flere der ute som finner plass for Twinkle ting i hjemmene sine ;)

Nå må jeg slutte av for denne gang (må løpe i gjennom dusjen før vi drar til siste skole avsluttning for i år)

Ha en strålende dag alle sammen..... Klem....

 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar


Fine sminkepunger/penal ol...

Om meg

Bildet mitt
Etter nesten 13 år som fagarbeider i barnehage,sa jeg opp jobben og bynte å jobbe hos en lokal lappebutikk.Her forhandler vi stoffer,symaskiner og tilbehør. Til å begynne med la jeg ut noen bilder av tingene jeg skapt på nettsiden min på Face book. Dette viste seg å bli ganske så populært :) Etterhvert som interessen og etterspørselen for mine produkter vokste, ble mitt egent merke Twinkle ByAnnili skapt. For å kunne nå ut til flere hjerter var det nu ønskelig med en blogg. Så.... Velkommen til Twinkle ByAnnili's blogg:) Kos deg med bloggen og bildene,tips gjerne andre. Ser du noe du liker tar jeg gjerne din bestilling :)

Gøy til barnerommet
For spørsmål eller bestillinger
E-post : annili-twinkle@hotmail.com